BEWUSTWORDING IS DE EERSTE STAP NAAR VERANDERING...

Je wilt optimaal leven. Je wilt groeien, ontwikkelen en jouw potentieel volledig tot bloei laten komen. In vreugde en in overvloed. Gezond én vitaal. De hele dag hou je alle ballen hoog en dat lukt je best goed, Oké soms wat zweet of de rug. Werk, privé, een leuk sociaal leven en nog sporten omdat je fit wilt blijven en er goed uit wilt zien. Drukte, stress, vermoeidheid, hormonale disbalans, slaapproblemen en lusteloosheid hebben een steeds grotere impact op jouw leven.

BELANGRIJKSTE VRAAG: WAT WIL JIJ? HOE ZIET JOUW DROOMLEVEN ERUIT, JOUW TOEKOMST

schommelplaya - kopie

IK GUN JOU DIT

Als je met mij aan de slag gaat dan ga je het volgende ervaren:
 • Je lichaam leren kennen en jezelf aankijken. Bij je eigen liefdevolle kern komen en vanuit zelfliefde keuzes gaan maken die bij jou passen.
 • Ervaren wat gezonde voeding met je doet. Leren voelen wat bij jou past. Hoe dit in je leven te gaan toepassen om energiek en vitaal te leven.
 • Inzichten krijgen over jouw leven, je gedrag en alles wat jouw uit balans brengt. Hierdoor kun je vanuit je authentieke zelf, in plaats vanuit je verwonde zelf, gaan leven
 • Het verbinden van je hoofd, hart en lichaam
  Waardoor je niet langer als een wandelend hoofd door het leven gaat en minder twijfel zult ervaren
 • Er is ruimte voor liefde, moed, creativiteit en zelfexpressie
  Deze kwaliteiten komen vanzelf vrij door de activatie van jouw levensenergie en het ruimere bewustzijn dat je hebt gekregen
In 6 maanden begeleid ik jou op jouw persoonlijke reis zodat jij vol levenslust aan de touwtjes trekt. Het gaat niet alleen om afvallen Nee je totale gezondheid van lichaam en geest. Je mentale, spirituele, energetische en fysieke lichaam die samen ervoor zorgen dat jij optimaal functioneert en je letterlijk goed in je vel zit.
Samen stap voor stap werken aan jouw doelstelling. Het inzichtelijk maken hoe je daar gaat komen, wat ervoor nodig is en het belangrijkste de eerste stap zetten. Hoe moeilijk dit ook vaak is.
Kleine stemmetjes in ons hoofd die je uit je kracht halen. Ben ik wel goed genoeg, gaat mij dat wel lukken, wat zullen anderen hiervan zeggen…….
Ik help je om deze beren van de weg af te halen. Zal de gebruiksaanwijzing zijn die jij bent kwijtgeraakt en je begeleiden op jouw persoonlijke reis.
Uiteraard loopt de weg van A naar B niet altijd recht of je neemt een omweg. Feit is dat je op weg gaat en je tijdens het rijden op deze weg steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Vertrouwen in het besturen van jouw auto. Dat juiste brandstof erin gooit waardoor deze steeds zuiniger en soepeler gaat rijden. En iedere keer dat jij voelt hoe goed jouw auto is dan zal het helemaal niet uitmaken dat je af en toe gas moet terug nemen. Dat je af en toe fout rijd en een andere afslag moet nemen. Nee jouw auto is daartoe in staat. Al moet het via Rome naar Parijs rijden.
In dit traject, inclusief Transformatie Retreat in Portugal, begeleid ik je op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vrij van fysieke en mentale pijn die jou belemmeren om helemaal jij te zijn. Je gaat met een vastomlijnd stappenplan richting een helder gesteld doel. In dit programma leren wij jou dit stappenplan in jouw eigen leven toe te passen. Wat je ook wilt in dit leven; het is van jou!
Samen pakken we de onderliggende oorzaak van jouw klachten aan en veranderen we ze. Je staat weer aan het roer van jouw leven. Weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. De levenslust die je vroeger had weer terug in je leven brengen. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven
_1460687 - kopie

"Create the life you want, because you can"

WAT LEVERT HET TRAJECT MIJ OP?

√ Inzicht in jouw leven en hoe jij weer aan je eigen roer kan staan.
√ Je optimaliseert je gezondheid en versterkt hiermee je immuunsysteem. Dit betekent dat kwalen afnemen en je rust gaat ervaren.
√ Loslaten en verwerken van oude overtuigingen en alle belemmeringen in jouw leven
√ Heling en balans op alle vlakken
√ Je krijgt een gezond gewicht dat bij je past en voelt je weer lekker in je vel. Voortaan ga jij zelfverzekerd de deur uit.
√ Je stofwisseling herstelt zich waardoor hormonale- en darmklachten afnemen.
√ Je ervaart zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak meer energie. Dit is fantastisch want je kunt dit nu stoppen in datgene wat jou echt gelukkig maakt.
√ De conditie van je huid gaat aanzienlijk vooruit. Je ziet er weer stralend uit
√ Het verbetert je spijsvertering doordat je darmen zich kunnen herstellen
√ Je neemt voedingsstoffen als vitamines en mineralen beter op. Dit heeft als effect dat je stofwisseling nog beter gaat functioneren.
√ Mocht je last hebben van laaggradige ontstekingen, dan nemen die af
√ Je herstelt je hormonale balans waardoor overgangsklachten verminderen of zelfs verdwijnen.
√ Je laat emotionele ballast los en dit geeft je een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie om optimaal te leven.

Wat anderen zeggen...

Als ondernemer ervaar ik vaak druk om hard te werken waarbij eten regelmatig een snelle hap tussendoor is en sporten zeldzaam is. Soms is de stress me te veel. Ik was echt aan verandering in mijn leven toe. Toen ik las wat jouw programma voor je kan betekenen, dacht ik, “dat wil ik ook”, het heeft mijn leven veranderd en daar ben ik zo blij om.

- Astrid-

WAT IS INCLUSIEF

 • Een compleet begeleidingstraject van 6 maanden waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren
 • Persoonlijk plan met gezondheidsadvies, voedingsplan en coaching sessies afgestemd op jouw doel en wensen.
 • 6-daagse Retreat in Portugal
 • Zoomsessies 6X een uur
 • Continue mogelijkheid voor support en begeleiding
Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen en inzichten die je opdoet om daadwerkelijk vanuit liefde voor jezelf stappen te zetten.
In dit traject kun  jij je helemaal richten op jouw proces. Ervaringen op doen die nodig zijn om te groeien en jouw verlangens te realiseren. Naast jouw eigen inzet thuis geniet je een week van ultieme zorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.

INVESTERING IN JEZELF

Data individuele sessies : in overleg in te plannen
Data Retreat: In overleg zie agenda
Locatie : Zoom en Casa Costa Prata,  Nadadouro, Portugal
Een compleet coachingstraject met een individuele Zoom calls vooraf en in het natraject.  Continue tussentijdse support en persoonlijke begeleiding. Geheel verzorgd transformatie Retreat om de balans in jouw gezondheid te herstellen. Excl. vliegticket.
Samen pakken we de onderliggende oorzaak van jouw klachten aan én veranderen we ze. Je staat weer aan het roer van jouw leven.  Weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.
Een vastomlijnd stappenplan richting een helder gesteld doel. Wat je ook wilt in dit leven; het is van jou!
De levenslust die je vroeger had weer terug in je leven brengen. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.
Afbeelding van WhatsApp op 2022-12-09 om 18.12.44

OVER CAROLA EN HAAR VISIE

Ik zie het als mijn missie mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht zodat zij aan hun eigen roer staan van optimaal leven.
Het lichaam bestaat niet alleen uit lichaam en geest maar ook uit een spiritueel en energetisch lichaam. Als therapeut en coach begeleid ik mensen om op alle vlakken in balans te komen zodat zij zich weer echt fit voelen en weer met passie in het leven staan. Ik ben een topexpert in wat ik doe met 25 jaar opleiding en training op het gebied van geneeskunde, bewustzijn en coaching.
Gedurende mijn leven, ben ik altijd op zoek geweest naar evenwicht en de beste versie van mezelf. Ik wilde balans tussen mijn talenten, werk en privé, ratio en emotie, inspanning en ontspanning, ontwikkeling en acceptatie. Inmiddels voel ik mij de beste versie van mezelf.
Dit is waar ik in mijn werk naar streef en wil doorgeven zodat ook jij de beste versie van jezelf kan zijn en je aan je eigen roer van je leven staat.
Lees meer over Carola >

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Scroll naar boven