Live Life To The Fullest

AFTER SUMMER DETOX

Een detox sap week om jezelf weer na een periode van genot op te schonen en je lichaam weer een immuunboost voor het najaar te geven.

Read More

BURN OUT HERSTEL WEEK

Doorbreek je patronen en breng jezelf terug in balans. Laad jouw batterij op en leer hoe je stress in je leven kunt terugbrengen.

Read More

CULINAIR WEEKEND

Ga deze Pasen op een culinaire innerlijke reis. Geniet van heerlijke Portugese producten en leer zelf vegan gerechten maken.

Read More

DETOX SAP WEEKEND

Een weekend om jezelf op te schonen zodat je stralend het voorjaar kunt starten. Bij dit programma start je thuis op en ga krijg je tools mee om het programma zo succesvol te laten zijn.

Read More

ENERGY RETREAT

Een reset van lichaam en geest. Tijdens deze week werk je aan alle facetten van jouw gezondheid

Read More

KRACHT NA KANKER

Je gewone "leven” weer oppakken? Hoe? Hervind het vertrouwen in jouw lichaam en activeer jouw levensenergie, zodat jij het leven voluit kan (be)leven! Het doel van deze week is terug in je kracht en bewustwording.

Read More

RETREAT YOURSELF

Stel je eigen retreat samen. Alleen of met een groep op een door jou gekozen moment. 

Read More

TANTRA KOPPEL WEEKEND

Ontdek tantra samen met je partner. In deze retreat doen we oefeningen waarin je een diepere verbinding leert aangaan met jezelf en leer je hoe je vanuit daar, dieper kan verbinden met je partner.

Read More

VROUWEN WEEK

Alle magie zit al in jezelf! Activeer jouw levensenergie en duik diep in je innerlijke zelf tijdens dit transformatieve retraite voor vrouwen. Reset en stem af op je ware essentie.

Read More
Wil je meer informatie over onze programma’s en welke het beste op jouw behoeften aansluit. Neem dan gerust vrijblijvend contact op zodat ik al jouw vragen persoonlijk kan beantwoorden.
Scroll naar boven