Boodschap van de natuur

Vanmorgen ging ik buiten zitten in de tuin. In het eerste zonlicht wat over het huis kwam. Op het moment dat ik mijn boek en telefoon op tafel neerlag lichtte  de tijd 0909 in het beginscherm op. Toen ik dacht hé dit is een boodschap van de engelen keek ik een prachtige paardenbloem aan die alleen midden in het gras prachtig in het zonlicht stond. Authentiek en krachtig.

Wat de meeste denk niet weten is dat ik een paardenbloem in mijn logo van het Retreat Portugal heb. Dat is de reden dat ik dit prachtige moment van deze morgen wil delen.

Als ik namelijk naar beide betekenissen kijk staat het voor groei, ontwikkeling, bloei, transformeren en vanuit je authentieke zelf jouw zaadjes verspreiden. Vanuit vertrouwen, licht, luchtig en speels. Dat is ook precies de reden dat ik het Retreat center ben gestart. Naast dat ik mijzelf ieder jaar trakteer op een programma of cursus om te ontwikkelen, groeien en vervolgens in bloei kan doorgeven. Wil ik ook dat mijn gasten dit ontvangen en vanuit hun authentieke zelf hun prachtige zaadjes mogen gaan verspreiden.  Ons hele leven is een groei proces en ja ook de minder leuke kanten zijn een moment van groei. Vaak zien we dit pas achteraf en zul je in deze processen moeten vertrouwen.

Ook ik maak deze momenten mee in mijn leven. Niet alles en ik zeker persoonlijk ben ook niet perfect. Waar ik mijn tijd waardevol wil besteden om alles uit het leven te halen kies ik voor dingen wat daar ook in bijdraagt. Wanneer we jong zijn gaat alles vanzelf maar hoe ouder we worden moeten  er meer moeite worden gedaan voor een gezond lichaam en geest. Want laten we eerlijk zijn hoe ouder hoe meer ervaringen wat onze eigen blokkades worden in het hoofd. Ook ons lichaam verdiend meer aandacht daar we een veroudering niet kunnen tegengaan. En gelukkig want ik persoonlijk vind dit ook een mooi proces. En dit proces moeten we koesteren zodat we vitaal, energiek en zonder kwalen oud worden.

Mijn boodschap vanmorgen vanuit de natuur en de engelen was duidelijk. Sta krachtig, groei, bloei en straal als de zon, neem het leven niet te zwaar, laat je meevoeren door de wind, dans, spreid je liefdevolle vleugels uit, wees authentiek, heb moed, sta in je kracht en deel jouw passie en kennis met anderen..

Geniet van jouw leven

Scroll naar boven