Het is tijd om op de resetknop te drukken.

Een moment afstand te nemen van het dagelijkse leven en tijd voor jezelf

De reset knop indrukken

Kom terug bij jezelf en voel je levensenergie weer stromen

BEN JE HET ZAT AF TE WACHTEN TOT HET BETER GAAT?

Worstel je met het gevoel overweldigd te worden door je verantwoordelijkheden? Heb je het gevoel dat je constant tegen een muur aanloopt, fysiek en mentaal uitgeput? Even Stoppen Aub! Het is tijd om op de resetknop te drukken.
Wij bieden je de mogelijkheid om tijdelijk afstand te nemen van je dagelijkse routine en echt tijd voor jezelf te nemen. In onze rustgevende burn-out retreat maak je connectie met je innerlijke.
Laat het gevoel van uitputting achter je en vul jezelf met vernieuwde energie. Ontdek de genezing, rust en de broodnodige pauze die je verdient. Voel hoe de levensenergie weer door je aderen begint te stromen en laat je innerlijke vlam weer opflakkeren.
Maak vandaag nog de eerste stap op je persoonlijke reis naar herstel.
Afbeelding van WhatsApp op 2022-12-01 om 15.30.19
→ Je hebt weinig energie en voelt je futloos. Je gaat je meer en meer vermoeid voelen ondanks je leven nog steeds hetzelfde is als voorheen.
→ Je gaat op tijd naar bed en kan steeds moeilijker in slaap vallen of doorslapen. 'S morgens word je wakker en ervaart een enorm slaaptekort.
→ Je hebt het gevoel dat je constant AAN staat, zit veel in je hoofd en ervaart onrust
→ Je ervaart geheugenverlies of concentratieproblemen - in het begin dacht je het zal wel maar naarmate de tijd verstrijkt beginnen dingen zich op te stapelen.
→ Je eet en leeft gezond en toch heb je steeds last van kleine kwaaltjes als verkoudheid of griepachtige verschijnselen.
→ Je wil dat dingen meer als vanzelf gaan, dat je de controle los kan laten en dat je minder het gevoel hebt dat je moet pushen en strijden
→ Je hebt je leven aardig op orde en hebt toch het gevoel niet goed uit de verf te komen.

Het is de hoogste tijd om op die pauze knop te drukken zodat jij daarna het leven voluit kan leven! Door een week jezelf cadeau te geven kun je het volgende ervaren:

√ Je durft controle los te laten en ervaart rust en kunt je weer ontspannen
Bewustwording van je gevoel, gedachten en gedrag zodat je bewust wordt van jouw eigen aandeel hierin.
√ Inzicht in wie je écht bent en wat je ervan weerhoudt om jezelf te zijn. Je voelt de ruimte om te kiezen voor je geluk en kunt genieten van je leven.
√ Gezond leren omgaan met jezelf zodat lichamelijke klachten afnemen
√ Je maakt keuzes gebaseerd op wat voor jou klopt in plaats van wat er van je verwacht wordt en wat anderen ervan zullen vinden
√ Een gezonde mentale en emotionele balans waardoor je je veel gelukkiger voelt.
Grensbewaking zodat je op een goede manier voor jezelf kunt opkomen. Jezelf op nummer 1 plaatsen zonder een ander tekort te doen.
√ Innerlijke rust en zelfacceptatie. Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.
√ Je voelt je levensenergie/seksuele energie stromen
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-14 om 12.20.11

WAT DOET EEN ENERGIE HERSTEL WEEK

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Uit je eigen omgeving: focus op jezelf. Casa costa prata is gelegen aan de zilverkust van Portugal.  Natuur, draagt bij aan je herstel en dus nemen we je mee op pad en gaan we wandelen in deze mooie omgeving.
Je komt terug in contact met je eigen authenticiteit
Je verblijft in een eigen privé kamer met badkamer. Deze hoef je niet te delen met anderen. Tijdens je verblijf zal onze chef je laten genieten van culinaire gerechten welke bijdragen om jouw lichaam te voeden. Een moment om te verstillen, je eigen terug te trekken, even te zijn en ook om te genieten.
Offline: aandacht voor je eigen proces
Je bent weg van alle afleiding uit het dagelijks leven. Geen werk, geen verplichtingen, zelfs even geen gezin, familie of vrienden waar je aandacht naar toe moet. Je gaat volledig offline, waardoor de focus op jezelf komt te liggen. Daar waar hij ook moet liggen om tot de kern van jezelf te kunnen komen.
Wij reiken jou de tools om tot je eigen kern te komen. Je fysieke en mentale balans te herstellen. Jezelf weer op te laden en leren hoe je keuzes gaat maken die voor jou kloppen. Alles zodat jij je leven kunt leven.

ONZE DRIE PIJLERS OM THUIS BIJ JEZELF TE KOMEN

Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-14 om 11.55.57
STILTE & RUST
Weg uit je normale omgeving, waardoor het veel makkelijker is om echt rust te nemen, en met afstand naar je leven te kijken. Zonder externe prikkels en verplichtingen. "Tijd voor jezelf"
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-14 om 12.02.10
LEVENSENERGIE HERSTEL
Contact maken met jezelf en meer inzicht krijgen in de rol van je ego, angst en vertrouwen in je leven.  Workshops en behandelingen om jouw levensenergie weer laten stromen en je weer zelf de regie over je leven neemt.
Afbeelding van
CULINAIR GENIETEN
"Laat voeding je medicijn zijn". Culinair vegan eten en ondertussen je systeem opschonen en laten herstellen zodat kracht en energie gaan toenemen.
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-14 om 12.20.11

WAT IS AL INCLUSIEF

 • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 6 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
 • Culinair vegan genieten met lokale, organische producten afgestemd op allergie, intolerantie of voorkeuren
 • Coaching en workshops om jouw levensenergie te herstellen
 • 1 op 1 consult Carola
 • 1 op 1 consult Diana om weer in jouw kracht te komen
 • Workshops en tools om jouw mooiste leven te gaan manifesteren
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit oa wandelingen, yoga, mindfulness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen
 • Wisselbaden in gemineraliseerd water
 • Onbeperkt gemineraliseerd water, fruit water en kruiden theeën
 • Reinigende Biologische voeding uit eigen tuin of lokale boeren
 • Ayurvedische lichaamsmassage 90 min (eventueel meerdere behandelingen ter plaatse te boeken)
 • Wandelexcursies naar diverse stranden en zee
 • Excursie naar historisch plaatsje Obidos
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Note: voorafgaande aan het retreat vul je een vragenlijst in zodat wij inzicht krijgen in jouw gezondheidsstatus en de issues waar je aan wilt werken.

*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur eind van de dag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

NA HET RETREAT IS JOUW LEVEN VERANDERD

√ Kun je met veel helderheid de volgende stappen zetten in je leven die jij nodig hebt
√ Zit je vol zelfvertrouwen, ben je bewust van jouw grenzen en hoe ze te gaan stellen
√ Ben je heel veel oude gedachten, gedrag, gevoelens, trauma’s, blokkades, pijnstukken en angsten kwijt
√ Zit je vol inzichten en nieuwe ideeën over je leven
√ Heb je een stralende lach en je ogen glimmen weer
De balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau hervinden. En vanuit liefde voor jezelf manifesteren naar jouw gewenste leven. Dat wat jou werkelijk gelukkig maakt. Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven.

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive retreat is 1975,- Kom je samen en deel je de kamer 1850,- per persoon. Betaling in termijnen is mogelijk neem gerust contact hierover op.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.

DATA 2024

 • 18 t/m 24 maart
 • 17 - 23 juni

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Een week als dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen. Je leert ontzettend veel over jezelf (van binnen en van buiten), maar ook over wat het leven de moeite waard maakt. Het is zo'n mooi proces! De omgeving is prachtig, de rust zalig en het programma geweldig. Gevarieerd, uitdagend, leerzaam, geestig, ontspannen en verrassend. Ik vond het een verrijking van m'n leven en loop met zoveel meer zelfliefde en energie hier de deur uit. Dank Carola en het team! Ik zal dit nooit vergeten.

- Steohanie

Fijne leerschool op het gebied van gezonde voeding, lichaamsverzorging en ontspanning. Ik was verrast over de snelle aanpassing van mijn systeem aan de kleinere en speciaal op detox geselecteerde maaltijden. Geen hongergevoel maar de verbazing tijdens de eerste paar dagen over de kleinere hoeveelheid eten die toch energie geeft voor wandelen, yoga, sport en goede slaap. Hartelijk dank voor een fijn verblijf.

- Anton

Ik zit al drie maanden in de ziektewet door stress, burnout klachten en niet lekker in mijn vel zitten. Ik wilde echt weg! Deze week heeft mij zoveel gebracht. Inzichten, heerlijk eten (vooral gezond), yoga, meditatie, strandwandelingen, gesprekken met de andere deelnemers. Ik zou het iedereen aanraden. Vond het spannend maar deze week was voor mij een heel groot cadeau. Ik zou het zo volgend jaar weer doen. En Carola de gastvrouw is zo een schat, zij legt on de hele week in de watten. Het was echt za-lig!!!

- Sandra

HULP NODIG? PLAN KOSTELOOS EEN GESPREK WANNEER HET JOU UITKOMT

Scroll naar boven