RETREAT ALS MOMENT VOOR JEZELF

Soms gaat het leven veel sneller aan ons voorbij dan we zouden willen. Je werk, je gezin en je sociale leven vergen (onbewust) alle energie. Het wordt tijd om jezelf eens wat rust te geven. Als je meegaat op een van mijn yoga retreats, geef je jezelf de kans om mentaal en lichamelijk volledig te herstellen. In de villa Casa Costa Prata in Portugal sluit je jezelf met een groep andere volwassenen even helemaal af van alle prikkels in je drukke leven. Zonder afleidingen van je drukke gezin en je stressvolle werk is het tijd om even helemaal tot jezelf te komen. De prikkels waar je normaal zo aan gewend bent zal je hier, tijdens je  retreat in Portugal, bijna niet ervaren.

OP NAAR EEN ENERGIEK LEVEN

Veel mensen vinden het moeilijk om tijdens een drukke week ook nog me-time in te plannen. Begrijpelijk natuurlijk, maar het is niet zo moeilijk als je in eerste instantie denkt. Yoga retreats leren je hoe je, ook als je maar 10 minuten hebt, helemaal tot rust kan komen. Je leert bewust om te gaan met prikkels en leert hoe je in korte tijd jezelf voorziet van nieuwe energie. Tijdens deze retreat ben je vooral bezig met jezelf, wat je waarschijnlijk niet gewend bent. Het geeft nieuwe inzichten in hoe belangrijk het is om niet alleen aan anderen te denken, maar ook, en vooral, aan jezelf. Het wordt een grote verandering in je leven. Na een week zal je merken dat je veel meer energie hebt en dat je bij thuiskomst het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan.

YOGA IN VERSCHILLENDE VORMEN

Tijdens de yoga retreat ben je met de groep niet alleen bezig om mentaal tot rust te komen, je leert ook welke lichamelijke activiteiten je helpen om even niet bezig te zijn met alle dagelijkse hectiek. Dagelijks zullen er dingen georganiseerd worden zoals yoga op het strand en sup yoga. We zitten in een prachtige omgeving, dichtbij het strand en de zee. Je zal merken hoe fijn het is om even nergens aan te denken en alleen maar het geluid van de golven te horen. Daar zal ik je ook leren hoe mindfulness je kan helpen om mentaal een stap weg te zetten van alle verplichte dagelijkse terugkerende werkzaamheden.

FRISSE START IN JE LEVEN

Patronen doorbreken is een van de moeilijkste dingen. Hoe jij je leven de afgelopen jaren hebt ingericht zit er waarschijnlijk zo vast in dat het moeilijk is om hier zelf verandering in te brengen. Daarom is het volgen van een yoga retreat zo handig. Tijdens de retreat heb je namelijk geen andere keuze. Wanneer je in Portugal bezig bent, heb je geen afleiding van je omgeving. Dit zorgt ervoor dat je volledig de tijd kan nemen om helemaal op te laden. Terug in Nederland zal je merken dat je vol zit met een dosis nieuwe energie. Tijdens een van de retreats in Portugal leer ik je manieren om er ook in Nederland voor te zorgen dat je genoeg tijd steekt in je eigen welzijn.

Scroll naar boven