Waar RUST, REINHEID EN REGELMAAT samenkomen voor een STRALEND RESULTAAT

Ons doel is om je te helpen de deur open te zetten naar een heldere geest, hernieuwde energie en een gevoel van mentaal en fysiek evenwicht.

Velen van ons leven in een constante snelheid. Onze dagen zitten vol met werk, huishouden, zorgen voor anderen en proberen om alles in balans te brengen. Het is tijd voor een pauze. Tijd voor jouw welzijn. Een detox weekend kan helpen om de balans in je leven te herstellen.
Met ons detox weekend, is de kans groot dat je jezelf weer opgefrist en opgeladen voelt. Wij zijn hier om je te begeleiden in het ‘opschonen' van jezelf - zowel fysiek als mentaal -, om meer helderheid en energie te bereiken. Een detox weekend is een manier om pauze te nemen, het drukke leven even op 'pauze' te zetten en te richten op rust en zelfzorg.
IMG_9193
Ons Detox weekend biedt je de mogelijkheid om jezelf te fysiek en mentaal te gaan opschonen, je systeem rust te geven, te voeden en laten herstellen. Al na een paar dagen voel je je lichter, energieker en zullen klachten als een opgeblazen gevoel afgenomen zijn.
Ons Sap Detox programma wordt vaak beschreven als levensveranderend. Vers bereide 100% biologische sappen en voedzame soepen worden gecombineerd met regelmatige yogabeoefening en meditatie. Wisselbaden, een darmspoeling, leverpakkingen, wandelingen en massagebehandelingen worden vakkundig ontworpen om ons programma's aan te vullen. Maar we laten ook genoeg tijd voor je over om uit te rusten, te ontspannen en te reflecteren, in de rust en stilte in deze mooie omgeving.
Rust en genieten aan het strand, de serene lagune of het zwembad. Jezelf verwennen in de jacuzzi en een villa met privé kamer waar je op adem komt en alle ruimte hebt om terug te trekken.
Het retreat is beperkt tot maximaal acht gasten tegelijk. Dit zorgt ervoor dat iedereen tijd heeft die uitsluitend aan hem of haar is gewijd, zodat we ons op jouw behoeften kunnen richten. Of je nu op zoek bent naar een toevluchtsoord om te ontspannen en op te laden of graag een gezonde levensstijl wilt beginnen veranderen.

Een Detox draagt bij aan...

√ Het optimaal functioneren van de spijsvertering. Door een detox kunnen spijsverteringsproblemen, zoals een opgeblazen gevoel en constipatie, verminderen.
√ Het verliezen van enige overtollige kilo's. Weet wel dat het grootste gewichtsverlies tijdens een week is, door het verwijderen van overtollig vocht en opgeslagen afvalstoffen. Toch kan het een opstart zijn naar gewichtsverlies en nieuw eetpatroon.
√ Verwijderen van gifstoffen en andere ongewenste stoffen uit het lichaam wat een verbetering in je mentale en lichamelijke gezondheid oplevert.
√ De helderheid in je hoofd neemt toe waardoor je rust gaat ervaren..
√ Door de reiniging van binnenuit gaat jouw lichaam weer gaat stralen. Huidproblemen zullen verminderen en je conditie van de huid neemt toe.
√ Door vasten en je systeem rust te geven zal je weerstand toenemen. Een detox kun je zien als een immuun boost en bijdragen aan het verminderen van stress.
√ Vasten, stilte, rust, beweging dragen bij aan een moment voor zelfreflectie en een dieper bewustzijn.
IMG_1161

Eén van de natuurgeneeskundige basisprincipes luidt: "ontgiften is genezen om het natuurlijke evenwicht in stand te houden en ziektes te voorkomen."

ONZE VOEDING

We bieden een volledig begeleide Organic Juice Fast. Al onze producten zijn biologisch vanuit eigen kweek en waar mogelijk lokaal ingekocht, binnen een straal van 15 km - het merendeel van onze producten wordt geleverd door de gecertificeerde permacultuurboerderij in ons dorp.
Je krijgt elke dag 2 shots, 3 grote sappen en 's avonds voedzame soep.
Ons menu is biologisch, veganistisch, zuivelvrij en glutenvrij. We komen tegemoet aan gasten met allergieën en intoleranties en bespreken graag met je wat je nodig hebt.
Onbeperkt gefilterd water en kruidenthee tijdens je verblijf.
tropisch smoothie
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-13 om 18.19.23
IMG_6035
IMG_1182
IMG_8819

WAT IS AL INCLUSIEF

 • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 4 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
 • Reinigende biologische sappen en soep uit eigen kweek of locale boeren
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding in afbouw, kuur en opbouw.
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit oa wandelingen, yoga, mindfulness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen
 • Dagelijks een leverpakking
 • Wisselbaden in gemineraliseerd water
 • Een lezing over voeding
 • Onbeperkt gemineraliseerd water en kruiden theeën
 • Ayurvedische lichaamsmassage 90 min (eventueel meerdere behandelingen ter plaatse te boeken)
 • Wandelexcursies naar diverse stranden en zee
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Dagelijkse voetbaden
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Goodies, tools en info voor thuis

Note: voorafgaande aan het retreat vul je een vragenlijst in zodat wij inzicht krijgen in jouw gezondheidsstatus.

*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur eind van de dag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive wellness detox weekend is 1075,- Kom je samen en deel je de kamer 925,- per persoon. Betaling in termijnen is mogelijk neem gerust contact hierover op.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.

DATA

28 februari t/m 3 maart 2024
16 t/m 20 mei 2024
Afbeelding van WhatsApp op 2022-12-09 om 18.11.19

OVER CAROLA

Carola organiseert de retraites in haar eigen huis. Kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Samen met een professioneel team wordt je ondergedompeld in een beleving met liefde voor jou.
Ontspanning, genieten, loslaten en inzichten. Alles is goed en mag er zijn.
Jouw moment om richting aan je leven te geven. Een fysieke en mentale detox. Jouw lichaam weer terug in balans en vol passie. Carola en haar team reiken jou de tools aan om in het proces te gaan want uiteindelijk ben jij het zelf die de verandering maakt. Jouw zelfhelend vermogen en alle kennis zit al in jou.
Als ‘Retreat Portugal’ geloven wij dat zelfliefde en een gezonde levensstijl essentieel zijn voor ultieme levensenergie
Meer over Carola >

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 224,- vroegboekkorting

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Wil je weten hoe het met jou gezondheid ervoor staat. Doe dan de detox test!

Scroll naar boven