TIME TO HIT YOUR RESET BUTTON

Het geven van een grote beurt aan onze auto is om deze in goede staat te houden en optimaal te laten functioneren. Op dezelfde manier zou je kunnen stellen dat ons lichaam ook baat heeft bij periodieke aandacht en zorg om gezond te blijven en goed te functioneren.

In de zomer laten we alles varen omdat wij in de vakantie modes zitten. Bij uitstek de tijd om te genieten. Lekker weer, naar buiten, vakantie en gezelligheid met familie en vrienden. Een dieet past vaak niet in dit plaatje. BBQ aan, kinderen thuis dus het hoeft allemaal niet op de klok en in het gareel. Terrasje met een hapje en een drankje, restaurants met heerlijke gerechten maakt dat het zomerse plaatje perfect wordt ondersteund en de kilo's er ook bijkomen. Zo ook roken, stress in een druk gehaast leven en luchtvervuiling zijn ook van invloed op een gezond leven.
Net als bij het wisselen van de seizoenen in de natuur gaat jouw lichaam na de zomer ook over op een herfst fase. Een fase waar virussen en binnen zitten weer op komst is.
Maar je hebt een druk bestaan en dat inplannen van andere voeding vind je een heel gedoe. Na de zomer is het perfecte moment waarop je lijf echt een oppepper kan gebruiken. Fit en energiek op naar het seizoen waarin we net als de natuur ons weer gaan terugtrekken.
9ba59abc-9212-401a-9b11-7bba7861db5d
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-13 om 18.18.07
Onze Detox after summer Retreat biedt je de mogelijkheid om je spijsverteringsstelsel te reinigen en te ontgiften en je geest, lichaam en ziel te voeden. Al na een paar dagen voel je je lichter, verjongd en energieker. En je zult er een geweldige tijd aan beleven!
Ons Sap Detox programma wordt vaak beschreven als levensveranderend. Vers bereide 100% biologische sappen en voedzame soepen worden gecombineerd met regelmatige yogabeoefening en meditatie. Wisselbaden, een darmspoeling, leverpakkingen, wandelingen en massagebehandelingen worden vakkundig ontworpen om ons programma's aan te vullen. Maar we laten ook genoeg tijd voor je over om uit te rusten, te ontspannen en te reflecteren, in de rust en stilte van onze exclusieve omgeving.
Rust en genieten in een prachtige villa met prive kamer waar je op adem komt en alle ruimte hebt om terug te trekken.
Het retreat is beperkt tot maximaal acht gasten tegelijk. Dit zorgt ervoor dat iedereen tijd heeft die uitsluitend aan hem of haar is gewijd, zodat we ons op jouw behoeften kunnen richten. Of je nu op zoek bent naar een toevluchtsoord om te ontspannen en op te laden of graag een gezonde levensstijl wilt beginnen veranderen.
VROUW STRAND FOZ
IMG_9193
53a1acec-d9fb-45b5-b039-e8db4b6f95ed
21f76d29-2b9e-4e0d-b1a7-ce86b93e71cf
Walk along coast

Geef jezelf dit geweldige cadeau

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting

In feite reinigt jouw lichaam zich altijd zelf. In jouw lijf zit de chef detox: de LEVER. De lever scheidt in verschillende stapjes de bruikbare stoffen van de afvalstoffen. Via de nieren en blaas worden de afvalstoffen uitgescheiden. Of je ontlast ze via de darmen.
Dit orgaan doet dit helemaal zelf. Maar je lever heeft daarvoor wel de juiste essentiële voedingsstoffen nodig. Die kan je lichaam niet zelf aanmaken en dus moet je die uit je voedsel halen. Die voedingsstoffen zijn belangrijk als jij ziektes wil voorkomen. Daarnaast helpen ze je gezond en fit te blijven.
Je snapt nu, overtollige afvalstoffen weglaten daar heel je je darmen mee. Je lever komt zodoende ook minder onder druk te staan en zuivert gemakkelijker je lichaam. Naast voeding draagt rust, massage, beweging en wisselbaden bij om jouw lichaam te ondersteunen in dit proces.

DE ERVARING VAN

De after holiday detox retreat was precies wat ik nodig had na mijn vakantie. Het bracht me niet alleen fysiek weer in balans, maar gaf me ook mentale helderheid.

Ik voelde me zo opgefrist en energiek na afloop. Het was echt een geweldige manier om weer op te laden en met volle kracht vooruit te gaan!" Dit is iets wat ik mijzelf vaker kado ga doen. Wat een heerlijke oppepper!

Sarah

Jarenlang last van migraine en darmproblemen waardoor ik nooit goed heb kunnen functioneren. Altijd mijzelf afgezonderd en angst om naar het toilet te gaan.

Carola heeft mij met zoveel liefdevolle ondersteuning geholpen om van mijn klachten af te komen. Zo dankbaar dat ik voor deze week heb gekozen. Net als de heerlijke massages alles was helemaal top.

Evelien

Voor mij de eerste ervaring met een detox. Verrassend dat je je zoveel beter voelt na een aantal dagen. Carola en haar team zorgen werkelijk dat niets ontbreekt.

Ik voel me zoveel beter naast de buikklachten heb ik ook meer helderheid in mijn hoofd waardoor ik met de rust ook tot inzichten ben gekomen.

Wat een fijne week en kom zeker nog terug.

Michiel

ONZE VOEDING

We bieden een volledig begeleide Organic Juice Fast. Al onze producten zijn biologisch vanuit eigen kweek en waar mogelijk lokaal ingekocht, binnen een straal van 15 km - het merendeel van onze producten wordt geleverd door de gecertificeerde permacultuurboerderij in ons dorp.
Je krijgt elke dag 2 shots, 3 grote sappen en 's avonds voedzame soep.
Ons menu is biologisch, veganistisch, zuivelvrij en glutenvrij. We komen tegemoet aan gasten met allergieën en intoleranties en bespreken graag met je wat je nodig hebt.
Onbeperkt gefilterd water en kruidenthee tijdens je verblijf.

Eén van de natuurgeneeskundige basisprincipes luidt: "ontgiften is genezen om het natuurlijke evenwicht in stand te houden en ziektes te voorkomen."

Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-04 om 13.16.11
Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-04 om 13.18.25
Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-04 om 13.23.13
Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-04 om 13.16.30
IMG_6224

WAT IS AL INCLUSIEF

 • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 6 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
 • Reinigende biologische sappen en soep uit eigen kweek of locale boeren
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding in afbouw, kuur en opbouw.
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit oa wandelingen, yoga, mindfulness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen
 • Dagelijks een leverpakking
 • Wisselbaden in gemineraliseerd water
 • Een lezing over voeding
 • Onbeperkt gemineraliseerd water en kruiden theeën
 • Ayurvedische lichaamsmassage 90 min (eventueel meerdere behandelingen ter plaatse te boeken)
 • Wandelexcursies naar diverse stranden en zee
 • Excursie naar historisch plaatsje Obidos
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Dagelijkse voetbaden
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Goodies, tools en info voor thuis

Note: voorafgaande aan het retreat vul je een vragenlijst in zodat wij inzicht krijgen in jouw gezondheidsstatus.

*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur eind van de dag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive wellness detox retreat is 1775,- Kom je samen en deel je de kamer 1625,- per persoon. Betaling in termijnen is mogelijk neem gerust contact hierover op.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.

DATA

16 t/m 22 september 2024

Wil je weten hoe het met jou gezondheid ervoor staat. Doe dan de detox test!

Carola organiseert de retraites in haar eigen huis. Kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Samen met een professioneel team wordt je ondergedompeld in een beleving met liefde voor jou.
Ontspanning, genieten, loslaten en inzichten. Alles is goed en mag er zijn.
Jouw moment om richting aan je leven te geven. Een fysieke en mentale detox. Jouw lichaam weer terug in balans en vol passie. Carola en haar team reiken jou de tools aan om in het proces te gaan want uiteindelijk ben jij het zelf die de verandering maakt. Jouw zelfhelend vermogen en alle kennis zit al in jou.
Als ‘Retreat Portugal’ geloven wij dat zelfliefde en een gezonde levensstijl essentieel zijn voor ultieme levensenergie
Meer over Carola >
12 (2)

"TAKE CARE OF YOUR BODY IT IS THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE IN"

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Geef jezelf dit geweldige cadeau

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting

Scroll naar boven