Als je mee gaat op mijn transformerende gezondheids retreat in Portugal kan ik je verzekeren dat ik er alles aan doe om je met een hoofd vol nieuwe inzichten naar huis te sturen. Mijn 7-daagse retreat brengt je weer terug in balans; mentaal en lichamelijk. Langzaamaan zal je merken dat er een soort reset knop is ingedrukt en dat je jezelf helemaal opnieuw leert kennen, zonder afleidingen van je omgeving. Tijdens de retreat wordt alles voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is rust creeren in je hoofd. Tijdens de retreat zorg ik ervoor dat je niks te kort komt. Wil je direct meer weten. Neem contact met me op.

CULINAIR GENIETEN EN BEWEGEN

Al onze health retreats in Portugal zijn op zichzelf al een mentale detox. Dit maakt de gelegenheid perfect om ook eens een lichamelijke detox te doen. Geen vette patat en dikke appelflappen, maar vegan maaltijden en heerlijke gezonde sapjes die puur bestaan uit natuurlijke producten. Een detox zorgt ervoor dat alle slechte dingen uit je lichaam verdwijnen. Omdat we tijdens de retreat vooral veganistisch eten weet je dus ook zeker dat je alleen maar goede en eerlijke producten binnen krijgt tijdens de week. Een culinaire detox wordt het ook wel genoemd. Deze yoga retreat in Portugal kan het perfecte begin zijn voor jouw gezonde leefstijl. Gezond eten werkt goed op je geest en draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Ik probeer je tijdens de gehele retreat inzichten te geven waar je thuis verder op kan gaan.

RUST EN BEZINNING

Alle afgelopen jaren heb je te weinig tijd in jezelf geInvesteerd. Je hebt gezorgd voor je gezin, hebt altijd klaargestaan voor je vrienden en zet alles op alles om iedereen tevreden te stellen. De omslag naar een week me-time in een vakantiehuis in Portugal is dan best groot. Maar je verdient het. Zie het als een cadeau aan jezelf voor alle jaren waarin je vooral aan andere mensen hebt gedacht. Het is tijd om die overvolle agenda even aan de kant te schuiven en je volledig te focussen op je innerlijke gevoelens. Waar ben je de afgelopen tijd druk mee geweest, tegen welke dingen ben je aangelopen? Wat zou je graag anders willen doen en welke dingen wil je uiteindelijk achter je kunnen laten in Portugal?

CASA COSTA PRATA

Hoewel de health en wellness retreats gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, is het de perfecte gelegenheid om steun te zoeken bij elkaar. Als je een week lang bij elkaar in een huis woont, merk je dat je een band met elkaar opbouwt. Door persoonlijke dingen met elkaar te delen groei je naar elkaar toe en leer je je goed openstellen. Je ontwikkelt niet alleen jezelf, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van je medereizigers. “Samen staan we sterk”, is een motto waar we ons in kunnen vinden. We beginnen een project met zijn allen en hopen als individu, maar ook als groep, het project op een waardevolle manier af te kunnen sluiten. Mijn doel is pas geslaagd als je tevreden en rustig richting huis gaat met het gevoel dat je de hele wereld aan kan.

Scroll naar boven