RESET EN LAAD JEZELF OP!

ONTDEK BEWUSTZIJN EN TRANSFORMEER JE LEVEN

Ontgrendel jouw potentieel en begin aan een transformatieve reis.
Neem de tijd om uit te rusten, op te laden en aan een transformatieve reis te beginnen. Omarm echte ontspanning, voed je lichaam en geest en bevrijd jezelf van de eisen van het dagelijks leven. Voel de energie en helderheid in je opstijgen terwijl je ontdekt wat je werkelijk verlangt.
Stel je de diepgaande impact voor die dit zou hebben op jezelf en de mensen om je heen
Portugal is de ideale bestemming om volledig op te laden, bewust te worden en het leven te transformeren. Een plek waar je in een inspirerende omgeving kunt verblijven, jezelf kunt resetten en nieuwe energie kunt opdoen.
Energie Retreat gelooft dat het creëren van een stimulerende omgeving essentieel is voor persoonlijke groei en bewustwording. Onze prachtige locatie biedt de perfecte setting om jezelf onder te dompelen in een wereld van innerlijke transformatie, nieuwe inzichten en creatieve ideeën. Of je nu wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, op zoek bent naar persoonlijke groei of gewoon wilt bijtanken, hier vind je wat je nodig hebt.
Gezond en voedzaam eten staat centraal. Onze ervaren chef-kok bereidt met liefde en passie culinaire hoogstandjes die niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook jouw lichaam energie geven. Door te kiezen voor gezonde en eerlijke voeding geef je jezelf de brandstof om optimaal te functioneren en volledig in balans te zijn.
IMG_1321
Afbeelding van WhatsApp op 2023-09-23 om 12.15.13
De Energy Retreat biedt meer dan alleen een fysieke reset. Wij begrijpen dat echte transformatie begint met het veranderen van oude denkpatronen en het genezen van trauma. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan workshops, coachingsessies en therapeutische activiteiten. Onze deskundige adviseurs helpen je beperkende overtuigingen los te laten en positieve veranderingen te omarmen, zodat je weer in vrijheid en balans kunt leven.
Wellness en luxe staan ​​hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, daarom houden wij de groepen klein. Of je nu wilt genieten van verkwikkende massages, deel wilt nemen aan ontspannende yogalessen of tot rust wilt komen. Hier heb je de tijd en ruimte om te focussen en op te laden. Je agenda is geblokkeerd, waardoor je volledig kunt ontspannen zonder afleiding en nieuwe energie kunt opdoen voor de uitdagingen die je te wachten staan.
Geef jezelf het ultieme cadeau van een Energy Retreat en ontdek de kracht van transformatie en bewustwording. Laat je opladen op een dieper niveau

Claim deze kans op zelfzorg en zie hoe deze zich ontvouwt tot een opmerkelijke reis van persoonlijke groei en empowerment.

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek om direct jouw vragen te beantwoorden!

EERLIJK & OPEN

ZIJ WAREN JE VOOR

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie niet precies wist wat ik kon verwachten en dat het zelfs een beetje spannend was, maar zodra ik bij aankomst het gevoel van veiligheid en warmte ervaarde, wist ik dat ik de juiste beslissing had genomen. En die zekerheid bleef de hele week bestaan.
De gesprekken, massages, yogalessen en het heerlijke eten droegen allemaal bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring. Keer op keer werd ik verrast met nieuwe inzichten die mij inspireerden en verrijkten. Het was heerlijk om aan deze verschillende activiteiten deel te nemen en alles te ervaren met een gevoel van oprechte verbinding met mezelf en de mensen om mij heen.
De prachtige natuur en de fijne wandelingen hebben mij diep geraakt en hebben altijd tot mooie gesprekken geleid. Het was alsof de omgeving zelf een stimulans was voor reflectie en groei. Ik voelde me echt gezegend om op deze plek te zijn en omringd door zoveel schoonheid en sereniteit.
Carola, ik kan je niet genoeg bedanken voor de liefdevolle begeleiding en het creëren van een omgeving waarin ik me zo welkom voelde. Dankzij jou en jouw retraite ga ik niet alleen wat wijzer de wereld in, maar voel ik me ook lichter, met hernieuwde energie en veerkracht. Deze hele ervaring was echt een geweldig geschenk voor mezelf dat ik voor altijd zal koesteren.
Ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een diepgaande transformatie en innerlijke rust. Deze retraite voldeed aan mijn verwachtingen. 

-Marleen G-


“Thuiskomen bij jezelf”, dat is de beste omschrijving van deze week. Tijdens deze retraite heb ik geweldige energie gekregen. Een week geleden kwam ik erg moe aan, maar nu ga ik met veel energie naar huis. Het was echt een opluchting.
Eén van de meest bijzondere aspecten van deze week waren de massages. Ze waren absoluut fantastisch en deden wonderen voor mijn ontspanning en welzijn. Vooral Laura gaf geweldige massages. Ik wil haar graag meenemen naar Nederland!

Ook de warme en rustige sfeer tijdens de retraite was erg fijn. Ik kon echt ontspannen en genieten van de stilte en de natuur om mij heen. Ook de gesprekken met andere deelnemers vond ik erg waardevol. Het delen van ervaringen en inzichten heeft mij geholpen om op een dieper niveau te reflecteren en te groeien.

Tenslotte vond ik de informatie die tijdens de sessies werd gedeeld prettig en leerzaam. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ik voel mij geïnspireerd om deze kennis toe te passen in mijn dagelijks leven. Bedankt, lieve Carola, voor deze geweldige week. Ik voel me herboren en kijk uit naar mijn toekomstige retraites met jou!

- Simone Arentz de Kort

Samen met mijn vrouw hebben wij een onvergetelijke week gehad. Het was op alle fronten verrassend! Het eten was ontzettend lekker en alles was goed voorbereid. We hebben veel geleerd en Carola was altijd bereid om gedetailleerde uitleg te geven. Haar grondige kennis van voeding, beweging en levensstijl was werkelijk indrukwekkend.

De yogalessen waren uitstekend en de massages waren gewoonweg fantastisch. Ook hebben wij kunnen genieten van de prachtige omgeving en een aantal mooie plekken bezocht.

Onze groep bestond uit vijf personen en hoewel we veel met elkaar spraken, hadden we ook voldoende tijd voor onszelf. Het was fijn om te merken dat niets verplicht was en iedereen de vrijheid had om zijn of haar eigen pad te volgen. Als enige man onder de vrouwen voelde ik mij volkomen op mijn gemak.

We zijn erg dankbaar voor alle tips en waardevolle kennis die we hebben opgedaan over gezond eten en leven. Wij zullen dit zeker meenemen in ons dagelijks leven.Bedankt aan het hele team voor deze geweldige ervaring. Wij kijken uit naar de toekomst en komen zeker nog eens terug!

- Dirk Koopmans

EEN FRISSE START, EEN RESET, EEN NIEUW BEGIN!

Hoeveel waarde hecht jij aan jouw gezondheid, levenslust, aan jezelf als persoon?
Je lichaam is je vervoermiddel. Er is niet één specifiek ding of pil die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. We reizen een weg, met hobbels onderweg terwijl we groeien als mensen. Als een auto 100.000 km heeft gereden, hoeveel onderhoud en reparaties heeft hij dan gehad? Hoe beter we voor onze auto zorgen, hoe meer we ervan genieten.
Naast het ontgiften van je lichaam, ontgift een reset ook je geest. Wij zijn één geheel; lichaam, geest, energetisch en spiritueel lichaam. Alles heeft een wisselwerking met elkaar. Niet voor niets hebben we de term 'De betekenis van ziek zijn'. Achter elke ziekte schuilt ook een mentale oorzaak. Het is niet alleen de toevoer van de verkeerde brandstof zoals bij een auto, maar ook alle mentale en energetische input die ervoor zorgt dat je uit balans raakt.

WAT BETREFT HET ENERGIE RETREAT IN PORTUGAL?

Een oase van rust en positieve energie wacht op je in Casa Costa Prata, waar je met open armen en een warme glimlach wordt ontvangen. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, kun je ontspannen bij het verfrissende zwembad of laten verwennen in de jacuzzi.
Begin je dag met een ontspannende yogasessie op het prachtige strand aan de Costa Prata. Voel de rustgevende kracht van de golven terwijl je jezelf in evenwicht brengt bij elke beweging. Na de yoga wacht je een smakelijke verrassing: een heerlijke biologische en veganistische maaltijd die je zal voeden en je energie zal geven voor de dag.
Verwen jezelf en ontspan volledig met betoverende massages die lichaam en geest ontspannen en revitaliseren. Voel de spanning wegsmelten terwijl ervaren handen zachte druk uitoefenen en u naar een diepe staat van ontspanning brengen.
De Energy Retreat biedt ook hulpmiddelen en technieken om jouw gezondheid te transformeren. Ontdek nieuwe manieren om voor jezelf te zorgen en maak kennis met praktische methoden die je in je dagelijks leven kunt integreren. Deze retraite is een kans om een ​​nieuwe dimensie van bewustzijn te ervaren en je energieniveau te verhogen.
Ontdek de prachtige omgeving tijdens een ontspannende wandeling. Laat je betoveren door de lagune, word één met het strand en laat je verbazen door de indrukwekkende rotsformaties. Ieder moment in deze adembenemende natuur draagt ​​bij aan je gevoel van rust en helderheid.
Gun jezelf wat tijd aan het zwembad - dompel jezelf onder in het verkwikkende water, geniet van de warme zonnestralen op je huid of dompel jezelf onder in een inspirerend boek. Het is jouw moment om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
Laat je inspireren door de omgeving en voel hoe de kracht van de retraite je lichter, fitter en krachtiger maakt. Deze bijzondere ervaring biedt je de mogelijkheid om op jezelf te focussen, nieuwe inzichten op te doen en diep in jezelf te graven. Het is tijd om jouw potentieel te ontdekken en te omarmen.
Kom en laat de Energy Retreat in Portugal je begeleiden op je persoonlijke reis naar een leven vol vitaliteit en bewustzijn. Je zult versteld staan ​​van de transformatie die je zult ervaren – je voelt je stralend en krachtig, klaar om de wereld te veroveren.
Een totaalpakket aan wellness, culinair eten en workshops, waarbij je ervaart wat eten met je doet. Kijkt naar oude pijn en ontdekt waar jij blij van wordt. Dat is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.
Het Energy Health Retreat in Portugal is een week waarin je echt bijkomt en een nieuwe richting aan je leven geeft. Fysiek en mentaal resetten, terug in balans komen en inzicht krijgen in wat jij werkelijk wil. Wat is jouw passie en hoe ziet jouw mooiste leven eruit zodat je dit kan gaan manifesteren. Dit doe je in een kleine groep, maximaal 6 deelnemers, volgens een uitgekiend programma.
BEZINNING EN INZICHT
RUST EN TIJD VOOR JEZELF
MEER ENERGIE
FRISSE START IN JE LEVEN
FITHEID EN KRACHT
LICHAAM EN GEEST ONTGIFTEN
STRALEND UITERLIJK
Geef jezelf een groot cadeau door een week voor jezelf te plannen. Uit liefde voor jezelf!
Geniet van je leven! Ga even bijtanken, krijg weer zicht op jouw eigen weg. Wat  is belangrijk voor jou, wat maakt jou gelukkig? En vanuit dat standpunt weer de bestuurder worden van jouw lichaam en leven. Met volle energie en een goede gezondheid datgene te manifesteren waar jij gelukkig van wordt.
Wees eens eerlijk: Wat vind jij van mensen die goed in hun vel zitten? Stralen ze energie en goede gezondheid  uit of houden ze zich klein en terneergeslagen?  Rust, balans en het ervaren van ons innerlijke geluk is wat wij allemaal willen in het leven.
Feit is dat het allemaal bij jezelf start. De zorg vanuit zelfliefde voor je eigen gezondheid en geluk dat is niet egoïstisch. Met een health retreat breng je jezelf terug in balans zodat je jouw stralende toekomst op eigen voorwaarden en manier tegemoet kan gaan.

WAT IS AL INCLUSIEF

 • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 6 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
 • Culinair genieten op basis van vegan mild vasten met lokale, organische producten.
 • Coaching in jouw gezondheid en wat zich aandient
 • 1 op 1 consult Carola
 • Een lezing over voeding
 • Workshops en tools om jouw mooiste leven te gaan manifesteren
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding in jouw proces
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit o.a. wandelingen, yoga, mindfulness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen
 • Wisselbaden in gemineraliseerd magnesium water
 • Onbeperkt gemineraliseerd water, fruit water en kruiden theeën
 • Reinigende Biologische voeding uit eigen tuin of lokale boeren
 • Ayurvedische lichaamsmassage 90 min en Aromatouch lichaamsmassage 60 min (eventueel meerdere behandelingen ter plaatse te boeken)
 • Wandelexcursies naar diverse stranden en rond lagune
 • Sessie intuïtief schilderen
 • Excursie naar historisch plaatsje Obidos
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Dagelijkse voetbaden
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Tools en info voor thuis
Note: voorafgaande aan het retreat vul je een vragenlijst in zodat wij inzicht krijgen in jouw gezondheidsstatus en de issues waar je aan wilt werken.
Mirjam foz beach
*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur eind van de dag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

NA HET RETREAT IS JOUW LEVEN VERANDERD

Ѵ Ben je heel veel oude gedachten, gedrag, gevoelens, blokkades, pijnstukken en angsten kwijt
Ѵ Zit je vol inzichten en nieuwe ideeën over je leven
Ѵ Kun je met veel helderheid de volgende stappen zetten in je leven die jij nodig hebt
Ѵ Zit je vol zelfvertrouwen, heb je een stralende lach en je ogen glimmen weer
Ѵ De balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau hervinden. En vanuit liefde voor jezelf manifesteren naar jouw gewenste leven. Dat wat jou werkelijk gelukkig maakt. Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven.

AANTAL DEELNEMERS

Tijdens de geplande weken werken wij met maximaal 5 deelnemers.  Wil jij een volledige rust en focus op jezelf plan dan jouw eigen week RETREAT YOURSELF

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive retreat is 1990,- Kom je samen en deel je de kamer 1700,- per persoon.
We willen de ervaring van een retreat voor iedereen toegankelijk maken. Als financiële redenen een belemmering vormen, gaan we daar graag over in gesprek. Neem gerust contact hierover op.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.

DATA 2024

 • 15 t/m 21 januari
 • 26 februari t/m 3 maart
 • 18 t/m 24 maart
 • 8 t/m 14 april
 • 22 t/m 28 april
 • 13 t/m 19 mei
 • 27 mei t/m  2 juni (vol)
 • 17 t/m 23 juni
 • 16 t/m 22 september
 • 30 september t/m 6 oktober
 • 21 t/m 27 oktober
 • 18 t/m 24 november

Naast de geplande weken is het mogelijk om je eigen persoonlijke retreat te plannen. Bepaal de lengte van jouw retreat helemaal zelf op jouw eigen moment. Een persoonlijke reis zonder afleiding om je helemaal onder te dompelen in je eigen proces en volledig kunt ontspannen zonder afleiding.

Neem voor informatie en mogelijkheden in onze agenda vrijblijvend contact op.

 

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan voor volgende jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting
Om jouw plek te reserveren vraag ik een aanbetaling van €200,-

WAT ANDEREN ZEGGEN...

Carola organiseert de retraites in haar eigen huis. Kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Samen met een professioneel team wordt je ondergedompeld in een beleving met liefde voor jou.
Ontspanning, genieten, loslaten en inzichten. Alles is goed en mag er zijn.
Jouw moment om richting aan je leven te geven. Een fysieke en mentale detox. Jouw lichaam weer terug in balans en vol passie. Carola en haar team reiken jou de tools aan om in het proces te gaan want uiteindelijk ben jij het zelf die de verandering maakt. Jouw zelfhelend vermogen en alle kennis zit al in jou.
Als ‘Retreat Portugal’ geloven wij dat zelfliefde en een gezonde levensstijl essentieel zijn voor ultieme levensenergie
Meer over Carola >
12 (2)
Scroll naar boven