KRIJG WEER DIE SPRANKELING

Ontdek tantra samen met je partner

Veel mensen denken bij tantra meteen aan seks, maar tantra gaat over gevoel en lichaamsbewustzijn. Over die wonderlijke levensenergie die iedereen in zich heeft en die, als je hem eenmaal hebt ontdekt en weet in te zetten, kan zorgen voor een lichter, vrijer en levenslustiger bestaan.

Tantra gaat over verbinding. Hoe je je dieper kan verbinden met jezelf, en daarmee met de ander. Het gaat over zelf-liefde, en hoe je vanuit je hart kan kijken, voelen en verbinden. In deze retreat doen we oefeningen waarin je een diepere verbinding leert aangaan met jezelf en leer je hoe je vanuit daar, dieper kan verbinden met je partner. We doen oefeningen waarin je je verlangens en grenzen leert voelen, je leert communiceren op een authentieke manier en oefeningen die je helpen om beperkende overtuigingen los te laten. En je zult ervaren hoe dat ruimte geeft om om meer jezelf te zijn, op een authentieke manier en hoe je je veel energieker en vrijer voelt.

We doen veel oefeningen gebaseerd op Tao Tantra. In deze visie wordt seksuele energie gezien als je levensenergie. En het laten stromen van deze levensenergie is essentieel om je gezond, vitaal en vrij te voelen. In dit weekend gaat het dan ook niet over seks, en doen we geen seksuele handelingen. Wel doen we oefeningen waarin je je eigen levensenergie leert voelen, weer laat stromen, waarin we verbinding maken op een authentieke en soms kwetsbare manier, en waarin je leert om je seksuele energie uit te wisselen met je partner. Dit alles zal de manier waarop je seksualiteit ervaart, zeker beïnvloeden.

Of je nu nieuwsgierig bent naar Tantra, al ervaring hebt of benieuwd bent wat dit voor jou en je partner kan betekenen, je bent welkom. Alle vormen, soorten & samenstellingen van koppels zijn welkom. Alle oefeningen in dit retreat doen jullie samen.

We doen dit weekend individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, je seksuele energie te voelen en hoe je meer intimiteit en verbinding kan ervaren. Als je wilt ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen, dan is dit een veilige en warme plek om dat te doen. Ervaring met tantra is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een open hart en de bereidheid om iets nieuws van jezelf en je partner te ontdekken.

IN DIT WEEKEND

√  Leer je technieken vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam, en om deze energie uit te wisselen met je partner
√  Doen we rituelen en ceremonies die je in contact brengen met de diepere lagen van je zijn en die je helpen om oude patronen of beperkende overtuigingen los te laten
√  Werken we met de spirituele, verbindende en helende kracht van seksuele energie
√  Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
√  Voel je een diepere verbondenheid met je partner
√  Voel je een hernieuwde ‘sparkle’ – net als die fase waarin je elkaar net kent en stapelverliefd bent
√  Ervaar je een dieper niveau van verbondenheid en intimiteit met jezelf en met je partner
√  Krijg je inspiratie en praktische tools om seksualiteit en vrijen op een totaal andere manier te gaan beleven en ervaren
Een all-in-one ontdekkingsreis voor koppels die samen willen leren, willen verbinden, willen genieten en relaxen. Dat is de energie van dit weekend waar we gaan ervaren wat tantra allemaal kan zijn en ook weer niet. Wellicht grenzen verleggen, nieuwe dingen ontdekken door buiten jou comfort zone te kijken. Dit allemaal binnen een veilige omgeving want voor groei moet er veiligheid en vertrouwen zijn. Want: Zonder veiligheid geen contact, zonder contact geen intimiteit, zonder intimiteit geen liefde, zonder liefde geen seksualiteit, zonder liefde en seksualiteit geen levenslust!

♡   Deelnemen aan een Tantra weekend kan spannend voelen, en dat is oké. Sommige oefeningen zullen onwennig of ongemakkelijk voelen omdat ze gaan over thema’s als schaamte, seksualiteit, verlangens etc. Om te kunnen openen en groeien, is veiligheid en vertrouwen enorm belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht om een veilige setting te creëren. We creëren een omgeving waarin je op een veilige, respectvolle en liefdevolle manier uitgenodigd wordt om buiten je comfort zone te bewegen. Jouw grenzen worden altijd gerespecteerd, en we besteden veel aandacht aan de communicatie en afstemming rondom consent. Er vinden nooit seksuele handelingen plaats in onze workshops en weekenden. In dit retreat zitten oefeningen waarbij naaktheid welkom is, maar nooit verplicht of essentieel.

♡  Tantra gaat over kwetsbaar durven zijn, en je blootgeven. Soms ook letterlijk. Bij een aantal oefeningen, zoals bij de tantrische massage, is naaktheid welkom. Er voor kiezen om je kleding aan te houden overigens ook. Wat voor jou kloppend voelt. Je eigen grenzen zullen we altijd respecteren.

♡   Dit weekend is geen therapie. We zullen je uitnodigen om af en toe wat uit je comfort zone gaan, en het is belangrijk dat je goed voor jezelf kan voelen en zorgen. Zit je momenteel in een depressie, een intens therapie traject of een burn-out? Dan is dit geen geschikt moment om deel te nemen aan deze cursus. Neem bij twijfel even contact met ons op.

PROGRAMMA

Releasewerk, energiewerk, krachtige meditaties, beweging en lichaamswerk. Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken. Wij hebben een toolbox vol om jullie te ondersteunen in dit proces. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen, lichaamswerk, opdrachten en kennis over seksualiteit vanuit verbinding. We gaan een tempel creëren waarin we het vrouwelijke en het mannelijke eren, een afgestemde healing en massage. Kortom ontdekken, beleven, voelen, ervaren en verbinden en veel meer!

WAT IS AL INCLUSIEF

  • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
  • 4 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
  • Vegetarische, vegan maaltjden afgestemd op allergie, intolerantie of voorkeuren
  • Onbeperkt gemineraliseerd water, fruit water, kruiden theeën en koffie
  • Dagelijks beweging bestaande uit Qi kung of yoga
  • Workshops
  • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
  • Persoonlijke begeleiding

DATA

6 t/m 10 november 2024

Note op laatste dag is er nog programma tot na de lunch.

KOSTEN

Deze 4 daagse all-in-one ontdekkingsreis voor koppels die samen willen leren, willen verbinden en willen genieten kost 1430,- per persoon.

Het retreat is beperkt tot maximaal acht gasten tegelijk.  Dit zorgt ervoor dat iedereen tijd heeft die uitsluitend aan hem of haar is gewijd, zodat we ons op jouw behoeften kunnen richten. Ieder koppel verblijft in een eigen slaapkamer met badkamer ensuite.

Scroll naar boven