ALLE MAGIE ZIT AL IN JOU ZELF

Ontdek de diepten van je innerlijke zelf tijdens een betoverend kundalini retraite voor vrouwen aan de prachtige Portugese kust. Laat de hectiek van het dagelijkse leven los en vind opnieuw verbinding met je ware essentie.

1

SPECIAAL VOOR VROUWEN

TRANSFORMATIEF RETREAT

Gun jezelf de weelde van deze verkwikkende retraite en ontsteek het vuur binnenin, omringd door de natuurlijke schoonheid van de omgeving en de overweldigende pracht van het bestaan. Wij creëren een omgeving doordrenkt met positiviteit, liefde en veiligheid, waarin je wordt begeleid op een introspectieve reis. Maak kennis met de kracht van Kundalini Bodywork & De-Armouring sessies, helende rituelen en versterkende oefeningen.
Geniet van de smaak van voedzame, zelfgemaakte vegan maaltijden, geserveerd met zorg en aandacht. Tussen de sessies door heb je voldoende tijd om je diepste verlangens te volgen. Ontspan op een zonnebed aan het zwembad, laat je verwennen met een therapeutische massage, of omarm een nieuw avontuur dat wacht om ontdekt te worden.
Deze retraite is een uitnodiging om te resetten, te bloeien en te gedijen te midden van een omgeving die is doordrenkt van sereniteit en zelfontdekking. Laat jezelf toe om te stralen en te groeien tijdens dit unieke retraite-avontuur.
ACTIVEER JOUW INNERLIJKE VUUR
VERBIND MET JOUW WARE ESSENTIE
SPREEK JOUW EIGEN WAARHEID
BRENG JOUW ENERGIE IN BALANS
RESET JEZELF EN LAAD JEZELF OP

HET PROGRAMMA

Dit retraite is speciaal ontworpen voor jou als je voelt dat het tijd is om een week lang de drukte achter je te laten en volledig in verbinding te komen met jezelf. Het is een uitnodiging om je levensenergie te activeren, belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken, en een diepere laag van zelfbewustzijn te verkennen.
Als je verlangt naar een moment van rust en bezinning, waar je jezelf kunt herontdekken en koesteren, dan is dit retraite jouw kans. Gedurende deze week bieden we je de tools en begeleiding om je innerlijke vuur aan te wakkeren en de vrijheid te ervaren die komt met het doorbreken van beperkende overtuigingen.
Laat de hectiek van het dagelijkse leven achter je en stel je open voor de mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden. We creëren een veilige ruimte waarin je kunt groeien, bloeien en de transformatie kunt omarmen die op jou wacht. Dit is jouw tijd om te schitteren en een nieuwe fase van zelfontdekking te omarmen. Ben je er klaar voor om de reis naar binnen te maken en de kracht van verandering te omarmen? Dan verwelkomen we je graag op dit transformerende retraite.

INHOUD

Een moment vol rust en innerlijk proceswerk
Wat kun je verwachten?
Workshops
– Wensen & grenzen leren voelen en uitspreken
– Mannelijke en vrouwelijke energie leren balanceren
– Licht laten schijnen op jouw schaduwkanten 
Ceremonie
 Cacao ceremonie en verbinden
Kundalini Bodywork
– 2x Kundalini Activatie groepssessie
– Kundalini Bodywork & De-Armouring privé-/duosessie
Yoga, meditatie & stiltewandeling
Gedurende het retreat verzorgen we diverse yogalessen, meditaties en stiltewandelingen door de Portugese natuur
Relaxen
Tussen het programma door heb je voldoende tijd om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen
Vegan food
Laat je verrassen door de culinaire maaltijden van onze chef
Soraya Kundalini Bodywork Amsterdam 3
image00021.2
Soraya Kundalini Bodywork Amsterdam 2
schommelplaya - kopie
DE ORGANISATIE

BOM DIA, IK BEN CAROLA

In mijn prachtige huis, gelegen nabij de betoverende Portugese kust, organiseer ik kleinschalige retreats. Met meer dan 25 jaar aan opleiding en training in natuurgeneeskunde, voeding, Taoïsme en bewustzijnsontwikkeling beschouw ik mezelf als een expert op mijn vakgebied.

Samen met Soraya, mijn partner in dit inspirerende avontuur, leid ik de workshops en ceremonies, verzorg ik de yoga- en meditatielessen en deel ik mijn passie voor gezonde voeding met jullie. Mijn doel is om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ik mijn kennis en liefde voor welzijn met jullie deel.

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan dit retreat in de omgeving die ik met zoveel liefde heb opgebouwd. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Voel je welkom en omarm de bijzondere reis die we samen gaan maken.

LIefs, Carola

DE ORGANISATIE

HI, IK BEN SORAYA

Het is mijn missie om jou thuis te laten komen bij jezelf. Om laagjes af te pellen, zodat jouw authentieke zelf zich in volle glorie kan laten zien. Samen met jou, wil ik jouw innerlijke vuur ontsteken. En zorgen dat jij weet hoe je het vuur kunt bewaken.
Ik verzorg samen met Carola de workshops en ceremonies. Daarnaast deel ik mijn energetische werk tijdens de twee Kundalini Activatie groepssessies en zal ik ieder van jullie ook een prive (of duo, als je samen met een vriendin komt) Kundalini Bodywork & De-Armouring sessie geven – zodat blokkades opgelost worden en jouw levensenergie weer vrij kan stromen.
Ik ontmoet je graag in Portugal!
Liefs, Soraya
Soraya Kundalini Bodywork Amsterdam

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive retreat is 2499,- De kosten zijn incl. transfer, excl. vlucht naar PortugaL. Kom je samen en deel je de kamer 2099,- per persoon.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.
Betaling in termijnen is mogelijk neem gerust contact hierover op.

DATA 2024

  • 13 t/m 19 mei

De kernpunten van het programma zijn onder andere:

Zelfontdekking en Zelfreflectie: Wij bieden jou een veilige ruimte om diep in jezelf te duiken en bewust te worden van jouw eigen kracht, verlangens en uitdagingen.
Healing en Loslaten: Het programma omvat verschillende methoden, zoals traumaverwerking en rituelen, om te helpen los te laten wat niet langer dient en emotionele blokkades te doorbreken.
Verbinding met Vrouwelijkheid en Lichaam: De focus ligt op het herstellen van de verbinding met vrouwelijke energie, sensualiteit en het lichaam. Dit wordt gedaan via sjamanistische en tantrische energieën en rituelen.
Herstel van Seksualiteit: Het herstellen van vrouwelijke seksualiteit is een belangrijk en waardevol proces. Taboes en belemmeringen doorbreken, zodat je seksualiteit kunt ervaren als een krachtige en vreugdevolle expressie van levensenergie.
Gemeenschap van Vrouwen: Samen met gelijkgestemde vrouwen om een ondersteunende en helende gemeenschap te creëren. Dit collectieve samenzijn wordt benadrukt als een krachtige bron van energie en transformatie.
Zelfzorg en Ontspanning: Het programma benadrukt het belang van zelfzorg, ontspanning en het creëren van ruimte voor persoonlijke groei en herstel.
Vragen en Zelfreflectie: Het retreat biedt jouw de mogelijkheid om diepgaande vragen over zelfzorg, grenzen, levensvreugde, lichaamsbeeld en meer te verkennen.
Positieve Verandering: Het doel is om jouw naar huis te laten gaan met meer energie, voldoening in het leven, een beter begrip van zelfzorg en helderheid in gedachten.
Yoga at beach side
Een diepgaand programma waar de focus ligt op het aanbieden van een omgeving waarin je ruimte hebt om jezelf te verkennen, te helen en te versterken op verschillende niveaus. Een holistische aanpak wat zich richt op alle aspecten van het individu - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Het creëren van een veilige omgeving is van groot belang, vooral bij programma's die zelfontdekking en genezing bevorderen. Dit stelt je in staat om zich open te stellen, kwetsbaar te zijn en jouw persoonlijke reis aan te gaan zonder angst voor veroordeling. Het aanmoedigen van zelfexpressie en verbinding met andere vrouwen en hun innerlijke kracht kan helpen om jouw zelfvertrouwen te vergroten en een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen.
Als dit programma je aanspreekt. Je meer te weten te komen over de specifieke activiteiten, workshops, begeleiding die word aangeboden en om te zien of het programma aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Plan een vrijblijvende videocall in;
ik beantwoord je vraag graag in een persoonlijk gesprek.

Geef jezelf dit geweldige cadeau

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting

Scroll naar boven