KOM IN JE KRACHT

Na een intensieve periode tot rust komen en jezelf liefdevol laten verwennen. Aandacht voor jouw gezondheid en terug jouw eigen krachtige zelf zijn.

1
Je gezondheid is geen kostenpost maar een investering. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen en kan feilloos inspringen op alles wat er dagelijks op ons afkomt. Toch zijn er momenten dat ons lichaam aan de bel trekt. Nu even een pauze AUB.
Wanneer we door stressvolle omstandigheden van welke aard dan ook in de overlevingsmodus gaan dan kunnen we nog wel even door en luisteren we even niet naar de roep van ons lichaam.
Totdat je merkt he! Nu moet er iets gebeuren. Je krijgt kleine of grotere kwalen waardoor je genoodzaakt bent om toch die pauze in te lassen.
Hoe ingenieus in ons systeem. Nu komt dit nooit uit op de juiste momenten in onze beleving. Dus af en toe investeren in jouw mooie zelf. Weer op adem en kracht komen maakt dat jouw lichaam zich kan herstellen en je de energie vind om te LEVEN.
Het is de hoogste tijd om weer vertrouwen in jouw lichaam te hervinden en jouw levensenergie te activeren, zodat jij het leven voluit kan (be)leven!
Het doel van deze week is terug in je kracht en bewustwording.
Inzicht in: wat is de oorzaak, wat heb ik ervan te leren en hoe krijg ik weer de regie terug over mijn lijf en leven. 
Wat kun je verwachten en ervaren:
Praktische handvatten hoe het leven weer op te pakken
√ Je voelt je levensenergie stromen
√ Je staat in verbinding met je authentieke zelf
√ Je maakt keuzes gebaseerd op wat voor jou klopt in plaats van wat er van je verwacht wordt en wat anderen ervan zullen vinden
√ Er is ruimte voor liefde, moed, creativiteit en zelfexpressie
√ Je durft controle los te laten en ervaart rust en vertrouwen
√ Je ervaart een ruimer bewustzijn en een gevoel van vrijheid
2
IMG_0980

WAT DOET EEN 'KOM IN JE KRACHT' WEEK

Vanuit onze orthomoleculaire, natuurgeneeskundige achtergrond hebben wij het retreat vormgegeven. Alle kennis is in deze week samengebundeld voor een retreat van rust, ruimte en liefdevolle aandacht.
Iedere dag heeft een vast ritme waarin er gezamenlijke momenten zijn afgewisseld met periodes van stilte en op jezelf zijn. Binnen de gezamenlijke momenten doen we onder andere meditaties, yoga, ademhalingssessies, wandelen en workshops om weer in liefdevolle verbinding met jezelf te komen en te kunnen vertrouwen op jouw lichaam. In het uitwisselen van onze ervaringen beoefenen wij het aandachtig luisteren naar onszelf en elkaar. Erkenning en herkenning.
Buiten de momenten van samenzijn ben je op jezelf en is stilte de leidraad. De stilte is helpend om bij jezelf te blijven en te rusten.
‘De kracht van rust en stilte waarin jij jezelf hervindt’
Zowel de ontmoeting met anderen als de stille ruimte voor jouzelf, creëert een heilzame ruimte waarin je contact maakt met wat in jou leeft en ontvangen wil worden. Je wordt als het ware telkens uitgenodigd een ‘thuis’ te zijn voor jezelf.
Tijdens de dagen heb je ook een persoonlijk gesprek met Carola Zij reikt jou aan waar jij behoefte aan hebt. Samen in een liefdevolle verbinding voor jou.
Alles zodat jij het leven voluit kunt (be)leven.

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting
EERLIJK & OPEN

ZIJ GINGEN JOU VOOR

WAT IS AL INCLUSIEF

 • Transfer luchthaven van Lissabon tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 6 nachten volpension in een eigen kamer met badkamer
 • Culinair genieten op basis van vegan maaltijden met lokale, organische producten afgestemd op allergie, intolerantie of voorkeuren
 • Coaching in jouw gezondheid
 • 1 op 1 consult met Carola
 • Een lezing over voeding en holistische gezondheid
 • Tools om jouw gezondheid te ondersteunen
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit oa wandelingen, yoga, mindfulness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen
 • Wisselbaden in gemineraliseerd water
 • Onbeperkt gemineraliseerd water, fruit water en kruiden theeën
 • Reinigende Biologische voeding uit eigen tuin of lokale boeren
 • Aromatouch massage 60 min
 • Ayurvedische lichaamsmassage 90 min.
 • Wandelexcursies naar diverse stranden en zee
 • Sessie intuïtief schilderen
 • Excursie naar historisch plaatsje Obidos
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Dagelijkse voetbaden
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Goodies, tools en info voor thuis

Note: voorafgaande aan het retreat vul je een vragenlijst in zodat wij inzicht krijgen in jouw gezondheidsstatus, je voedingsvoorkeuren en de issues waar je aan wilt werken.

DATUM

8 t/m 14 april

INVESTERING IN JEZELF

De waarde van het all-inclusive wellness herstel jouw kracht retreat is 1999,- Kom je samen en deel je de kamer 1825,- per persoon. Betaling in termijnen is mogelijk neem gerust contact hierover op.
Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld. Voor ons is het belangrijk om de ruimte te creëren voor je eigen proces.

*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur eind van de dag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

schommelplaya - kopie
DE ORGANISATIE

BOM DIA, IK BEN CAROLA

In mijn prachtige woning, gelegen nabij de betoverende kust van Portugal, organiseer ik intieme retraites. Met meer dan 25 jaar aan opleiding en training in natuurgeneeskunde, voeding, Taoïsme en bewustzijnsontwikkeling beschouw ik mezelf als een deskundige op mijn vakgebied.

Samen met mijn partners, Marja en Pauline, neem ik de leiding in de workshops en lezingen, verzorg ik de yoga- en meditatielessen en delen wij graag onze ervaring en kennis met jullie. Mijn streven is om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden en handvatten aan te reiken voor een leven vol ontspanning en gezondheid.

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan deze retraite in de prachtige omgeving die ik met liefde heb gecreëerd. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Voel je welkom en omarm samen met ons de unieke reis die we gaan maken.

LIefs, Carola

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan voor volgend jaar en ontvang 225,- vroegboekkorting
Scroll naar boven