PRIVACY BELEID

FOR ENGLISH VERSION SEE BELOW.

Dit is de privacy- en cookie policy van retreatportugal.com. Retreat Portugal is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld.

Wij respecteren je privacy en houden ons aan de regels die de Algemene Verordening Gegevensbescherming en overige privacy wet- en regelgeving stellen.

Retreat Portugal kan deze privacy verklaring eenzijdig wijzigen. Ik wil je daarom adviseren om deze verklaring regelmatig op wijzigingen na te gaan.

Contactgegevens

HOME


Parallelweg zuid 44, 2914LG. Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland en Rua da lagoa 3, 2500-590 Nadadouro, Portugal

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Retreat Portugal verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens (alleen bij een bestelling)
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch – Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer (alleen bij een bestelling)
– BTW-nummer (alleen bij een bestelling)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Retreat Portugal verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@retreatportugal.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Retreat Portugal verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Het aanmaken van jouw account om u bij Retreat Portugal in te schrijven;

  • Het inloggen op jouw account;
  • Het verbeteren van onze dienstverlening;
  • Het uitvoeren van overige, door jou gevraagde, diensten;
  • Bij archivering: voor historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden.

Health reset Academy

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling en je daar toestemming toe hebt gegeven.

Bij een betaling via de health reset Academy word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding (dit kun je zien aan het hangslotje). Je betaalgegevens (iDEAL-gegevens, Bancontact-gegevens, creditcardnummer of Paypal login) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dus niet door renascer.org opgeslagen. Wij gebruiken Mollie om betalingen af te handelen. Zij verzamelen gegevens die nodig zijn bij het betalen, zoals de betaalgegevens. Bekijk ook de privacyverklaring van Mollie.

De enige gegevens die wij opslaan zijn:

Voor en achternaam
Deze gegevens gebruiken we bij het aanmaken van een account en het maken van een correcte factuur van jouw bestelling.

Adres, postcode en woonplaats
Dit adres gebruiken wij voor het maken van een correcte factuur van jouw bestelling.

E-mailadres
Jouw e-mailadres gebruiken we om je bestelling te bevestigen, inloggegevens te sturen en je een factuur te mailen.

IP-adres
Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

BTW-nummer (indien ingevuld)
We kunnen je BTW-nummer nodig hebben om te controleren of de BTW wel of niet verlegd mag worden. De controle gaat automatisch met behulp van de VIES functionaliteit van de Europese Commissie. Klik hier om de privacyverklaring te bekijken.

Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaarplicht).

Geautomatiseerde besluitvorming

Retreat Portugal neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Retreat Portugal) tussen zit. Retreat Portugal gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Active Hosted.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

– Persoonsgegevens ingevuld bij aanmelding voor het ontvangen van een nieuwsbrief blijven bewaard zolang aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Zodra u zich heeft afgemeld, worden de persoonsgegevens verwijderd.
– Persoonsgegevens ingevuld bij aanmelding voor het ontvangen van een push notification blijven bewaard zolang aangemeld voor het ontvangen van de push notifications. Zodra u zich heeft afgemeld, worden de persoonsgegevens verwijderd.
– Persoonsgegevens verzameld bij Google Analytics worden na twee jaar verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Retreat Portugal verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Retreat Portugal blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Nieuwsbrief
Wanneer je bent ingeschreven op onze nieuwsbrief, een e-book of andere download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt gedaan en geen e-mail meer van ons wilt ontvangen, dan heb je te allen tijde de mogelijkheid om je uit te schrijven door middel van een link onderaan de e-mail die wij hebben verzonden of door contact met ons op te nemen.

We maken gebruik van een e-mailsysteem om je persoonsgegevens (o.a. Voornaam, e-mailadres) op te slaan. Dit verloopt via de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign staan in Amerika (Verenigde Staten). Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt worden in Amerika. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Klik hier voor het privacybeleid van ActiveCampaign.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Retreat Portugal gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Retreat Portugal gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Voor de cookies die onze derde partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie de namen en links hieronder. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Hieronder een overzicht:

Google Analytics
Retreat Portugal houdt statistieken bij via Google Analytics. Hiervoor worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken. Deze gegevens kunnen we gebruiken om de website voor jou en andere bezoekers te optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Klik hier voor meer informatie over het beleid van Google Analytics. Persoonsgegevens verzameld bij Google Analytics worden na twee jaar verwijderd.

Reacties
Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies bij inloggen

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Facebook Advertentiecookies
Wij gebruiken, met jouw toestemming , cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat er voor jou relevante advertenties kunnen worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook kun je hier vinden.

Social Media
Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

– Facebook
– YouTube
– Twitter

Externe links
Deze website bevat (affiliate) links naar andere websites. Retreat Portugal is niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken en de content van deze websites.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Retreat Portugal en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@retreatportugal.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Retreat Portugal wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Retreat Portugal neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@retreatportugal.com. Retreat Portugal heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Ons site-adres is: https://retreatportugal.com.

 

PRIVACY POLICY
This is the privacy and cookie policy of retreatportugal.com. Retreat Portugal is the data controller of the personal data collected.

We respect your privacy and adhere to the rules of the General Data Protection Regulation and other privacy laws and regulations.

Retreat Portugal can change this privacy statement unilaterally. I would therefore advise you to check this statement regularly for changes.

Contact details

www.retreatportugal.com

Parallelweg zuid 44,2914LG. Nieuwerkerk aan den IJssel, The Netherlands or Rua da lagoa 3, 2500-590 Nadadouro, Portugal

What personal data we collect and why we collect it

Retreat Portugal processes your personal data because you make use of our services and/or because you provide us with these data yourself. Below you will find an overview of the personal data we process:
- Name and surname
- Address data (only for orders)
- E-mail address
– IP-adres
- Other personal information that you actively provide, for example by creating a profile on this website, in correspondence and by telephone - Information about your activities on our website
- Location data
- Data about your activities on our website
- Internet browser and device type
- Bank account number (only for orders)
- VAT number (only for orders)

Special and/or sensitive personal data that we process
Retreat Portugal processes the following special and/or sensitive personal data of you:
- data of persons under 16 years of age

Our website and/or service has no intention of collecting data on website visitors who are under 16 years of age. Unless they have permission from their parents or guardian. However, we cannot verify whether a visitor is over 16 years of age. We therefore recommend that parents be involved in the online activities of their children, in order to prevent data being collected on children without parental permission. If you are convinced that we have collected personal data on a minor without such consent, please contact us at info@retreatportugal.com and we will delete this information.

For what purpose and on the basis of which basis do we process personal data?
Retreat Portugal processes your personal data for the following purposes:
- Handling your payment
- Sending our newsletter and/or advertising brochure
- Offering you the opportunity to create an account

Create your account to register with Retreat Portugal;

Logging into your account;
Improving our services;
Performing other services requested by you;
In case of archiving: for historical, statistical or scientific purposes.
Health reset Academy

We use the information you provide to process orders as quickly and easily as possible. We will not sell and/or provide your details to third parties. Your details will only be made available to third parties if they are involved in the execution of your order and you have given them permission to do so.

When paying via the health reset Academy, you are always redirected to the website of a so-called Payment Processor by means of a secure connection (you can see this by the padlock). Your payment details (iDEAL details, Bancontact details, credit card number or Paypal login) are not passed on to our servers and are therefore not stored by renascer.org. We use Mollie to process payments. They collect data necessary for payment, such as the payment details. See also the privacy statement of Mollie.

The only data we store are:

For - and surname
We use this information to create an account and to make a correct invoice of your order.

Address, postcode and town
We use this address to prepare a correct invoice for your order.

E-mailadres
We use your e-mail address to confirm your order, to send you login details and to send you an invoice.

IP-adres
Your IP address is stored when you place your order in order to recognise misuse of payment. If you start a transaction and it is not completed, your transaction data (name, address, e-mail and IP) will be deleted from our server at the end of this month.

VAT number (if completed)
We may need your VAT number in order to verify whether or not the VAT may be reverse-charged. The check is done automatically with the help of the VIES functionality of the European Commission. Click here to view the privacy statement.

We retain this information until your order is completed and for seven years thereafter (the legal retention period).

Automated decision-making

Retreat Portugal does not make decisions about issues that can have (significant) consequences for individuals based on automated processing. These decisions are made by computer programs or systems, without the intervention of a human being (for example an employee of Retreat Portugal). Retreat Portugal uses the following computer programmes or systems: Active Hosted.

How long we keep personal data

- Personal data entered when registering to receive a newsletter will be kept as long as you are registered to receive the newsletter. As soon as you unsubscribe, the personal data are deleted.
- Personal data entered when registering to receive push notifications will be retained for as long as you are registered to receive the push notifications. Once you have unsubscribed, the personal data will be deleted.
- Personal data collected from Google Analytics are deleted after two years.

Sharing of personal data with third parties

Retreat Portugal does not sell your information to third parties and only provides them with information if this is necessary for the execution of our agreement with you or to comply with a legal obligation. We have concluded a processor's agreement with companies that process your information on our behalf to ensure the same level of security and confidentiality of your information. Retreat Portugal remains responsible for this processing.

Newsletter
If you have subscribed to our newsletter, requested an e-book or other download, registered for a training course, completed a contact form or made a purchase and no longer wish to receive e-mail from us, you can unsubscribe at any time by using a link at the bottom of the e-mail we sent or by contacting us.

We use an e-mail system to store your personal data (e.g. first name, e-mail address). This goes through the servers of ActiveCampaign. The servers of ActiveCampaign are situated in America (United States). Therefore your data can be transferred, saved and processed in America. The transfer of this data happens in accordance with the EU-US Privacy Shield Framework. Click here for the privacy policy of ActiveCampaign.

Cookies, or similar technologies, that we use

Retreat Portugal uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored in the browser of your computer, tablet or smartphone when you visit this website for the first time. Retreat Portugal uses cookies with a purely technical functionality. These ensure that the website works properly and that, for example, your preferences are remembered. These cookies are also used to make sure the website works properly and to optimise it. We also place cookies that track your surfing behaviour so we can offer you tailor-made content and advertisements.

When you first visited our website, we already informed you about these cookies and asked your permission to place them.

You can opt out of cookies by configuring your internet browser so that it does not store cookies anymore. In addition, you can delete all information previously stored using your browser settings. For an explanation, see: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies are also placed on this website by third parties. These are for example advertisers and/or social media companies. For the cookies placed by our third parties for advertising purposes, we refer to the statements these parties provide on their own websites; see the names and links below. Please note that these statements can change regularly. Below is an overview:

Google Analytics
Retreat Portugal keeps statistics via Google Analytics. Cookies are placed for this purpose. We would like to know how visitors use the website and how many people visit the website each month. This information can be used to optimise the website for you and other visitors. Of course we don't want you to be followed, but we want to give you the best possible service and therefore we need good statistics. Click here for more information about the Google Analytics policy. Personal data collected from Google Analytics are deleted after two years.

Comments
When you leave a comment on our site, you can indicate whether your name, e-mail address and website should be stored in a cookie. We do this for your convenience so you don't have to fill in these details again when you leave a new comment. These cookies are valid for one year.

When visitors leave comments on the site, we collect the data shown in the comment form, the visitor's IP address and the browser user agent to help detect spam.

An anonymised string created from your e-mail address (also called a hash) may be sent to the Gravatar service if you use it. The privacy policy page can be found here: https://automattic.com/privacy/. After your comment is approved, your profile picture is publicly visible in the context of your comment.

Media

If you are a registered user and upload images to the site, you should avoid uploading images that contain EXIF GPS location data. Visitors to the site can download the images from the site and view the location data.

Cookies at login

If you have an account and you log in to this site, we store a temporary cookie to determine whether your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is deleted when you close your browser.

Once you log in, we will store some cookies related to your login information and screen display options. Login cookies are valid for 2 days and screen display option cookies are valid for 1 year. If you select "Remember me", your login will be saved for 2 weeks. As soon as you log out of your account, log in cookies will be deleted.

When you edit or publish a post, an additional cookie is stored by your browser. This cookie contains no personal data and merely holds the post ID of the article you edited. This cookie expires after one day.

Embedded content of other websites
Messages on this site may contain embedded content (e.g. videos, images, messages, etc.). Embedded content from other websites behaves exactly as if the visitor had visited this other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed third-party tracking and monitor your interaction with such embedded content, including interaction with embedded content when you have an account and are logged in to that website.

Facebook Advertentiecookies
We use, with your consent, Facebook cookies (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect and Facebook Pixel) to serve ads. These cookies ensure that ads relevant to you can be displayed.

More information about Facebook cookies can be found at here find.

Social Media
We would like to make it as easy as possible for you to share the content of our website via Social Media. This is possible by means of Social Media (share) buttons, among other things.

We have placed the buttons of the following Social Media Platforms. Please read the privacy statements of the respective Social Media Platforms to know how they deal with privacy. You will find the various privacy statements below:

– Facebook
– YouTube
– Twitter

External links
This website contains (affiliate) links to other websites. Retreat Portugal is not responsible for the privacy practices or the content of these websites.

What rights you have over your data

If you have an account on this site or have left comments, you may request an export file of any personal data we hold about you, including any data you have given us. You may also request that we delete any personal data we hold about you. This does not include data that we are required to retain for administrative, legal or security purposes.

Viewing, modifying or deleting data

You have the right to view, correct or delete your personal data. In addition, you have the right to withdraw your possible consent for data processing or to object to the processing of your personal data by Retreat Portugal and you have the right to data portability. This means that you can request us to send the personal information we have about you in a computer file to you or another organisation named by you.

You can send a request for inspection, correction, deletion, data modification or request to withdraw your consent or objection to the processing of your personal data to info@retreatportugal.com.

To make sure that the request for inspection was made by you, we ask you to send a copy of your identity document with the request. In this copy, please make your passport photo, MRZ (machine readable zone, the strip with numbers at the bottom of the passport), passport number and Citizen Service Number (BSN) black. This is to protect your privacy. We will respond to your request as soon as possible, but within four weeks. Retreat Portugal would also like to point out that you have the possibility to file a complaint with the national supervisory authority, the Autoriteit Persoonsgegevens. You can do this via the following link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

How we secure personal data

Retreat Portugal takes the protection of your data seriously and takes appropriate measures to prevent abuse, loss, unauthorised access, unwanted disclosure and unauthorised changes. If you feel that your information is not properly protected or there are indications of abuse, please contact our customer service or via info@retreatportugal.com. Retreat Portugal has taken the following measures to protect your personal data:
- Security software, such as a virus scanner and firewall.
- TLS (formerly SSL) We send your data via a secure internet connection. You can tell this by the 'https' address bar and the padlock icon in the address bar.

Our site address is: https://retreatportugal.com.

Scroll naar boven